Brynäs IF

723248 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2484569

Sv: A propósito de nada
Thellen: Enig med dig. Jag var osäker på Manner tidigare under säsongen, men det är precis som du säger, spelarna som gör sitt jobb är Manners mannar som han tagit in. Jag tror att en sommar med fler Mikko-värvningar kommer göra Brynäs gott. Vi spelar trots allt väldigt bra i väldigt många matcher nu på slutet.

Ska någon offras för att mildra blodlusten från fansen så är det Alcéns huvud som ska rulla. Det är Alcén som satt Brynäs i den här sitsen, Manner försöker släcka bränder hela tiden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs:
Manners problem är att hans spelfilosofi inte fungerar i SHL som är en skridsko och tempostark liga.

En långsam "anfalla samlat" och "ställa upp i mittzonen för att erövra puck och ta burskydd" fungerar helt enkelt inte och det har de senaste 2 säsongerna visat med all tydlighet.

Visst att Brynäs har värvat några bra spelare men de har inte fått ihop ett lag som spelar efter en tydlig spelfilosofi.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Nja det är väl de som tillsatt Alcen som är högst ansvariga. A gör väl så gott han kan. Men vi har oerhörda problem hela vägen ner till enskilda insatser och inställning.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sista målet är Johannessons. Har han ingen att spela, rensa då för fan. Men som jag varit inne på tidigare, de här kvalbiljetterna bokades långt innan under säsongen.

Vi förlorade mot alla bottenkollegor, sen nu på sistone så åker vi och ger bort matchen i Linköping, samma hemma mot IKO där ser till att målskillnaden blir en negativ faktor i jakt.

Vi spelar bättre nu, de sista 5 matcherna. Men det är too little to late. Alcén, laget och Manner har bara sig själva att skylla.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Känner exat noll sympati med Manner. Ställ din plats till förfogande
Kommentera