Brynäs IF

723274 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2488032

Sv: Inte över riktigt än
Treklövern1912: Tänk om Alcén hade gjort sitt jobb och tagit in folk, då hade vi haft bättre spelare som täcker upp när spelare är skadade,

Just dessa saker om det blir vårat fall att vi inte ens har spelare i SHL nivå att ställa på isen vid skador då hoppas jag folk faktiskt kräver Alcéns avgång!

Elakt kanske men jag kräver bra mycket mer av dem som tar ut höga löner att faktiskt göra sitt jobb
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Inte över riktigt än
Mickesgolf: Jag kan inte låta bli att tänka tillbaka på att Roy inte fick förlängt med argumenten att han kanske inte skulle gå in på 13 forwards och inte kunna vara i någon av toppkedjorna.

Det finns ett väldigt tydligt mönster att Brynäs överskattar spelare. Den gången var det Strömgren som helt plötsligt skulle in i toppkedjorna efter ett par bra insatser. Som om det hade skadat med konkurrens och bredd i form av Roy.

Den obefintliga konkurrensen för Brynäs "toppspelare" är ett av många problem med Alcéns första och förhoppningsvis sista lagbygge.
Låst ämne

Sv: Inte över riktigt än
Tycker mycket talar för att ni vinner det här, Timrå alldeles för ineffektiva. Borde nog fått ett eller två mål. Ni har omställningar som är farliga så ni är definitivt med!
Låst ämne

Sv: Inte över riktigt än
Mickesgolf: Hade Alcén gjort sitt jobb , då hade vi inte varit i denna knipa.
Låst ämne