Brynäs IF

723248 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2500089

Sv: Alla Helvetes Kval
Axle San: Det tror inte jag. Absolut inget talar för det. Bra inställning igår men man hittar alltid vägar att klanta till det. Det blir DIF 2.0 men den STORA skillnaden att fortsättningen i AS blir en ökenvandring ala Löven 20+ år..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Danne66: det vet man inte. Jag tror det är bättre och ta det lungt bygga ny stomme med spelare plocka in juniorer och ta 3-4år i Hockeyallsvenskan. Att studsa upp direkt kostar massor och risken är mycket stor att man året där på åker ur igen. Det hade lika gärna kunnat vara hv71 som kvalade i år. Det svåra är inte och gå upp igen utan att sedan hänga kvar i shl året där på. Djurgården har satsat allt på ett kort går dom inte upp i år så lär dom vara pank nästa och då kommer det ta mycket lång tid för dom och gå upp igen. Mora är väll ingen favorit men man kan komma långt i Hockeyallsvenskan med mycket små medel.
Det viktigaste om ni Brynäs åker ut vilket är långt ifrån säkert är att man sätter en bra ledning på plats en bra sportchef som inte värvar in massa avdankade gamla brynäs spelare. Utan att man bygger nytt hela vägen. I Hockeyallsvenskan har man mycket mer plats för juniorer som man kan plocka upp.
Nu är man väll obotlig optimist när det gäller hockey men jag är inte så säker på att Brynäs åker ut heller.
Låst ämne