Brynäs IF

722808 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2504911

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: spontant kändes det som att det var två mål som Olki borde tagit, men kollade highlights nu. Första är klurig, det blir väldigt maskerat. Andra är ju ribba in, svårt att göra något åt. Tredje däremot, där har han fri sikt och släpper mellan benen, den borde han tagit.

Tror att det var lite känslan att Malmö fick relativt lätta mål på få skott som vanligt efter de två första perioderna, sedan var han riktigt bra. Bara hoppas han är inne i zonen. Vet ju att han har kapacitet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox:
Ettan som du säger såg han ju ingenting.
Tvåan var väl även är jag rätt så säker på en styrning på en brynäsklubba.....
Edit....får fan göra avbön på den....var övertygad om att det var styrning på brynäsklubba i går, men den går fasen direkt in...

Trean har jag inte på näthinnan, så den kan jag inte kommentera om.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox: Första är också lurigt eftersom det är "trafik i rörelse" framför honom precis innan målet. I motsats till vad många verkar tro är den bästa skymningen inte att "parkera" en spelare framför en målvakt, då kan målvakten hitta vägar att se pucken, det som man alltid vill göra och tränar på är att ha trafik i rörelse framför målvakten. Det är otroligt mycket svårare för målvakten och det blev ju på det sättet vid 1-0-målet. Tycker absolut inte att det var en tavla.

Håller med om att han kanske borde ha tagit tredje målet, men det är också ett flygande anfall med sidledspass och direktskott från slottet. Det ska vara mål på den typen av chanser, det är bara i Brynäs som spelarna skjuter en halvmeter över eller utanför i dylika situationer.
Låst ämne