Brynäs IF

723248 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2504943

Sv: Alla Helvetes Kval
Auchinleck: Precis, Brynäs kan inte skruva upp tempot, inte åka sönder, inte spela ut, inte outmuscla.... Det jag menar med att laget är identitetslöst och felbyggt med alldeles för många långsamma spelare.

Det är inte jobbigt att möta Brynäs, det gör inte ont att möta Brynäs, det är inte svårt att möta Brynäs... och så vidare.

Däremot såg man i femte perioden att Malmös tyngre lag inte hade samma krafter kvar, men det är ju inte varje match som avgörs i femte perioden.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja:
Bygga om efter en tydlig identitet är nr 1. Men just nu handlar det om att försöka klustra ihop de spelare som tillsammans kan göra nåt vettigt ihop mot Malmö. Kvists skridskoåkning och Strömgrens tacklingar flyttade välbehövligt upp spelet till anfallszon under overtime igår. Gott så. Jag antar att vi borde kunna nyttja mer av sånt med tanke på två taktiskt skickliga fd forwards i båset.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: Inte är Malmö snabbare än oss?
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: Du har helt rätt i det du skriver. Dock, om vi pratar generellt, tar återhämtning längre tid för tunga elitidrottare. Det kan vara till fördel för oss ju längre matchserien lider.

Vi ska heller inte glömma av den mentala biten, som är ännu mer avgörande för tillfället.

Ja, jag greppar efter halmstrån, men vad ska man annars ta sig till…
Låst ämne