Brynäs IF

722799 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2510459

Sv: Alla Helvetes Kval
Anders Berg"Kan någon sammanfatta Bosse banks svammel? Kan någon sammanfatta Bosse banks svammel?"

En kort sammanfattning.
Han säger detta.

Johansson jag kommer att sitta kvar till årsmötet i juni, men ställer inte upp för omval.
Vi kommer att göra allt vi kan för att snabbt studsa tillbaka till SHL och för det krävs nu en snabb kraftsamling.. Och det kommer att krävas ett mycket stort engagemang under lång tid....
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Ju mer jag läser Bosses ord, desto mer nyfiken blir jag på vad i helskotta det är som försiggår i föreningen. Jag är både djupt oroad och samtidigt sjukt nyfiken.

Bosse B är alltså styrelseproffs, brukar sitta länge som ordförande (13 år i Elfsborg), Brynässupporter och han var alltså i praktiken ordförande i Brynäs i ca ett halvår i ett läge i föreningen där vi söker efter kontinuitet.

Detta är mycket oroande!

”för mig innebär det att vi har utmaningar i föreningen som sträcker sig långt bakåt i tiden och skulle kunna riskera ha bäring långt framåt.”

”Hur djupgående och långtgående utmaningarna är samt hur olika orsakssamband ser ut är öppet för diskussion och kräver en gedigen analys och ett långsiktigt förändringsarbete.”

”Det kommer att krävas ett mycket stort engagemang under lång tid”
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Finns ju ett antal tjänster i Brynäs organisation som kommer att ryka nu. Vad är ens en "hållbarhetskoordinator" inom ishockeyn?
Låst ämne