Brynäs IF

722800 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2510870

Sv: Alla Helvetes Kval
BrynäsAdam: Kalle Johansson i Östersund är en bra allsvensk back som gick Brynäs hockegym. En annan back som borde kunna vara aktuell är Viktor Persson, som tyvärr tvingade avsluta säsongen i Pelicans redan i januari pga skada.

Det är två backar som förmodligen skulle kunna hjälpa Brynäs i Hockeyallsvenskan. Man får lägga ribban lite lägre nu än i SHL.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: Jag citerar ett gammalt inlägg av dig Peja.
”En doldis som har bra stats den här säsongen är Hampus Eriksson, vore spännande att ta in på tryout nästa försäsong.”

Detta är precis en sådan spelare som bör kunna gå att locka hem till de lägre kedjorna. Spelare som aldrig hade fått chansen i SHL men som nu får sin chans att dra på sig Brynäströjan igen. Bör rimligtvis resultera i ett billig kontrakt dessututom.
Ju fler ”billiga Brynäsare” i de lägre kedjorna likt Nordh, Ljunken, Hirsch, Blomman, Eriksson osv, desto mer pengar till spets i topp2 linorna!
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Jag önskar bara att vi får till ett fungerande lag som jobbar för varandra, att det ska göra ont att möta Brynäs, det ska kännas jobbigt som bortalag att komma till Brynäs hemmaplan.

Gällande SC, det var någon som skrev det tidigare och jag har haft samma fundering, det känns som ett svårare uppdrag att vara en bra SC i HA än i SHL. Det är många ligor och spelare att hålla koll på som SC.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: Kalle Johansson har jag sett hela säsongen i öik o jag tycker att han e jävligt duktig 🇺🇿🇺🇿
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: Ok då kan vi adda dom! Föresten jag tar lite inspiration från hur Djurgården och Modo har det med tanke på att vi har en ganska lik ekonomi. Modo har ju shl-klass spelare i andra och första formationerna, samma sak med Djurgården.
Låst ämne