Brynäs IF

722787 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2513987

Sv: Alla Helvetes Kval
Davey85: Mr. Madhawk menar att det kan vara så att vi förhandlat bort oss med Rögle för Strömgren, dvs Rögle får vår peng vilket vore fruktansvärt dåligt förhandlat om det stämmer. Han hade inte fått någon speltid i Rögle detta år.

Johannesson tror jag däremot vi skulle få pengar för, men han har än så länge inte signat något NHL-kontrakt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox: Brynäs räknar med 25% enligt Erik Karlsson
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox: det hade inte förvånat mig. Jag tycker inte om sättet Rögle dammsugar/knyter upp lovande spelare bara för att kunna få del av eventuella framtida nhl-cash.

När Strömgren gick från oss till Rögle vart det för uppenbart, då han i princip fick spela hela säsongen i j20. Hos oss hade han fått en stor roll i HA.

De tog även Wallinder från oss väldigt tidigt, men Wallinder fick en sjuk utveckling efter flytten, så där gjorde de rätt. Strömgren gick dock till en shl-klubb(Rögle) ett år för tidigt.

Men detta är tyvärr vardag som klubb i HA. Alla talanger drar vidare för tidigt och man kan glömma att få behålla sina toppspelare om man inte går upp. Det spelar ingen roll hur långa kontrakt man skriver då 99% av spelarna har klausul för spel i högre divisioner.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
En vecka sen uttåget. Föga överraskande att så gott som inget efterspel hänt. Anar att inget hänt heller om en vecka...
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Det pratades om -8 MSEK i resultat exkl elstöd.
Antar att det var före de 3 extra hemmamatcherna i kvalet så siffrorna lär väl hyfsas till lite p g a dessa matcher och ev elstöd får man hoppas.
Låst ämne