Brynäs IF

722787 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2518112

Sv: A propósito de nada
Peja: både Alcén och Svedman är extremt vältaliga och de funkar uppenbarligen mot 90% av Brynäsarna som återigen börjar hoppas…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Molla: tycker inte att Alcén är ett dugg vältalig. Hoppas snarare att han är en bättre SC än vad han framstår att vara.

Som några skrivit, tror att mitt bristande förtroende beror på att det är nya modeord i varje intervju som upprepas. Som att han precis lärt sig dem och behöver visa att han är ”med i tugget”. Det kombinerat med att det saknas en vettig analys om den misslyckade säsongen och en tydlig väg framåt samt bristande scoutingverksamhet.

Oavsett om detta blir en bra trupp som lyckas i HA eller inte så saknas fortfarande en långsiktig plan för hur man ska bli bättre på sikt, hur man ska spela osv. Men det är kanske för mycket begärt just här och nu. Men man får inte fuska med detta igen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Molla: Jag har lite svårt att förstå hur någon kan tycka att Alcén är vältalig. Om den där intervjun hade varit en uppgift på hyggligt hög akademisk nivå, så hade intervjusvaren antagligen underkänts med motiveringen att det är för många upprepningar och för ensidigt språk. Precis som många av Alcéns intervjuer.
Kommentera