Brynäs IF

722780 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2519852

Sv: A propósito de nada
#33: det var Alner som sade det. Inte helt tokigt å ena sidan (hockeykunnig), å andra sidan vet jag inte om han kan något annat och tror ändå att hans kunskaper behövs närmare isen, inte så långt ifrån som möjligt... Men det var de inne på också.

Det är nog bra att vara hockeykunnig som både ordförande och KD/VD, men det är nog viktigare att kunna de andra delarna... Ju närmare isen, desto viktigare med hockeykunskap tänker jag.

Jag vill nog trots allt få in Janne på något sätt, han verkar kunna hockey med tanke på bl.a. omdömena från Abbotts
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Jag håller med dig, jag vill gärna ha Janne Larsson i ledarstaben vid isen. Verkar dock på information från honom själv inte vara aktuellt.
Så jag tänkte att om vi inte kan få in honom i båset kanske vi kan få in honom i föreningen. Ordförande i andra klubbar har ju hamnat i båset till slut ändå 😉
Glad Påsk 🐣
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Tror det vore bra med en äldre ordförande som har mer tid åt uppdraget. En person som Janne Larsson har ju dels ingen erfarenhet från den typen av uppdrag och dels kan han hoppa på ett nytt tränarjobb när som helst.

Namedroppar några spelare från de nordiska grannländerna. Spännande stats men vore spännande att scouta de killarna närmare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sett till Brynäs bästa möjligheter i HA nästa år, vilka vill vi ska gå upp till SHL i år?
Jag tänker spontant Björklöven. Går de inte upp nu så är de minst lika bra nästa år.

Missar DIF chansen i år finns risken lite att luften pyser ur (fallskärm försvinner + en rejäl knäpp på näsan)

Missar Modo så blir de plundrade och blir lite laget som återigen inte lyckas ta steget upp (iofs kan man applicera den logiken på Björklöven också).

Även resemässigt så är detta bättre, kanske även sett till intresse?

Jag vet inte riktigt, har inga jättebra argument, men slipper nog helst Björklöven av dessa lag nästa år (även om jag faktiskt alltid gillat dem lite och gärna hade mött dem i HA)
Kommentera