Brynäs IF

722801 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2519997

Sv: A propósito de nada
Peja: "– Man går ju ofta först till sig själv och jag kan bli bättre på att sätta tydliga ramar och regler.
Har det ställts för låga krav på spelare/ledare?
– Nej, det vill jag inte påstå. Men det behövs mer tydlighet i kravbilden, jag säger inte att det varit värdelöst innan. Men det är något jag kommer att bli bättre på."

Ha ha ha den mannen har självinsikt..... ;-(
Har han verkligen förstått att han är historisk den första sportchefen att spela ner Brynäs i HA.....
Det jag kan bli bättre på är att vara tydligare i kravbilden är det läxan han lärt sig efter debaclet då är vi körda..
Verkligheten är min kära Johan att du ställde ett för svagt lag på isen och dribblade med målvakter i ett sällan skådat slag....
Det är min snabbanalys, du kan ställa vilka krav du vill men är laget för svagt då är det för svagt och inga krav i världen kommer att hjälpa laget att bli bättre...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: Jag undrar om man efter en skitsäsong går i genom bildbeviset på 52 filmer om vad som gått så jäkla dåligt.Måste ju finnas där o se varför,eller hoppas man bara att det går bättre nästa gång.Någon som vet om man analyserar säsongen eller bara arkiverar?Verkar ju vara det sista.Eftersom man nu år efter år inte lyckas.Sedan blir man förvånad att man åker ur.Nädu Niclas bäst du kollar filmerna. Många är ju kvar trots allt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S:
Ett tydligt krav som han skall ha på sig själv, tränarna och spelarna är att alla rättar in sig ledet och spelar den hockey som Brynäs har bestämt att de skall spela.
Hade Grahm (övergripande ansvarig Sportchef) och Alcén haft tyngden att rätta in alla i ledet så hade vi inte hamnat i HA.
Kommentera