Brynäs IF

722789 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2521339

Sv: A propósito de nada
eltifoso:"Då har du haft tur på dina matcher där, vänner till mig är över några gånger / säsong till vegan i grundserien. Samtliga är eniga om att stämningen i SHL i flertalet av matcherna överträffar den i vegas
Själv har jag inte varit där, bara i Florida , Toronto, NYR och Tampa, samma sak där höga ljudtoppar när jumbotronen ber tecken till det och noll klack eller ramsor
Obs det är grundserien jag varit där"

Klack och ramsor överträffar inte 20 000+ åskådare

T-mobile Arena är rankad att vara den bästa NHL arenan och jag kan inte göra annat än att hålla med.
1. T-Mobile Arena (Las Vegas)
T-Mobile Arena är den mest moderna arenan i ligan tillsammans med Detroits Little Caesars Arena. Bygget kom till i samband med Vegas Golden Knights intåg i ligan säsongen 2017-18, och ligger på kända Las Vegas Strip. Lagets otroliga framgångar under deras två första säsonger har gjort Golden Knights till "the hot thing" i Nevadaöknen.
De vet hur man producerar en show i Las Vegas, och Golden Knights festligheter inne i T-Mobile inför nedsläpp håller definitivt "Sin City"-klass. Allt runt omkring arenan med casinon, barer och liknande gör att ett besök till Las Vegas nu är ett måste för alla hockeyfans.

NHL-lagens arenor står i en klass för sig när det kommer till storslagna skrytbyggen. Nu har Youtube-sidan Puck2Post tagit sig en titt på SHL–arenorna, där vissa sågas rejält.
Att jämföra SHL-arenorna med deras motsvarigheter i NHL är nästintill omöjligt, i alla fall gällande utseende och storlek. Kanske är det för att merparten av arenorna i Nordamerika inte stått i längre än i 20 år och har hundratals miljoner i budget.
Men trots det har våra svenska arenor otroligt mycket charm med den kalla betongen och medelstora publikhav. Nu har två kanadensare valt att ranka SHL-arenorna – och resultatet ger blandad kompott.
Hyllar – och sågar
Det är Youtube-sidan Puck2Post, som tidigare också rankat SHL-lagens klubbmärken, som nu valt att rangordna de olika SHL-arenorna. Vissa av dem får fina omdömen, bland annat Löfbergs Arena i Karlstad och Gavlerinken Arena i Gävle.
Uppladdat:

450x300-cut.jpgcut.jpg

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sitter och kollar på Six fingers-Öret. Tror fan att Wingerli ligger ner oftare än Timashov t.o.m. Maken till vek spelare i högsta ligan är det inte ofta man ser..
Kommentera