Brynäs IF

722787 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2523991

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Gissar på att Brynäs kommer att försöka få ut många nyheter innan medlemsmötet. Om man så småningom kan få Larsson, Scott, Lindstein, Ljungkrantz och Lindbäck att skriva på så har man lagt grunden till ett allsvenskt topplag, men det återstår ju verkligen att se om man kommer att lyckas behålla dessa herrar. Särskilt Larsson och Scott borde vara attraktiva för andra klubbar. Lindstein också men där menar ju Madhawk att han blir kvar.

Hoppas även på Johan Persson och Wännström som bägge är goda för 20-30 mål i HA. Persson vore också en prestigevärvning som skulle skicka signaler i ligan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Det Höken skrev var väl egentligen bara att Theo gett tummen upp till en fortsättning i Brynäs? Jag kanske missuppfattar det också. Men han ska ju draftas i sommar också, så hans NHL-lag kanske vill att han lirar i SHL och då tror jag knappast att Theo säger emot.

Även om vi skriver nytt kontrakt med honom kan ju dessutom vilket SHL-lag som helst bara kliva in och ta honom om han själv skulle vilja det. Jag hoppas och tror dock att Theo vill gå ut skolan i Gävle först i alla fall.

Nu är det bara hålla tummarna att hans kommande NHL-lag förstår vilken enorm utveckling han skulle få i HA med mycket istid. Tror Lindstein kan göra minst 20 poäng nästa säsong, förmodligen fler.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: vill man komplettera med lite yngre talanger så är väl Muzik och Hofbauer två namn för en fjärdelina.
Kommentera