Brynäs IF

722780 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2527329

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Vad händer på mötet? Jag har har fullt sjå med att lägga två barn som inte vill sova så jag missar allt.

Floskler? Alla har gjort sitt bästa? Flest matcher i Brynäs är viktigast?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Det som jag saknade var lite konkret vad som ska göras för att bli ett topplag igen. Att bara säga att vi ska ta oss tillbaka är ju bra tomma ord. Hur ska det gå till, vilka lösningar och alternativ ser man. Inte mycket om något som täcker upp tomma ord. Vi behöver stärka intäkterna, ja men hur ska det göras då? Inte ett ord om hur det ska gå till, inte nåt om att det finns nya starka sponsorer eller dylikt.
Snack om att alla tyckte vi hade en bra trupp inför säsongen. Om vi får till oss 25 bästa spelarna i världen så betyder det inget om vi inte får dem att spela tillsammans som ett lag. Tyvärr tror jag inte vi kommer ta oss upp nästa säsong.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Det hände inget särskilt.

Bosse Johansson pratade om behovet av en analys. Han pratade också om splittring i föreningen.

Valberedningens Conny betonade behovet av mer sportslig kompetens i styrelsen.

Svedman höll ett försvarstal och betonade att Alcén minsann gjort ett bra jobb, andemeningen var att laget minsann var bra och att man inte fick ihop det, han verkade lägga ansvaret på Manner och spelarna. Man märkte att han var lite småsur, antagligen över de negativa kommentarerna haglade in under mötets gång. Det var många ovärdiga kommentarer.

Alcén körde sin vanliga telefonsvarare. Han pratade om en upplevd enighet i föreningen efter degraderingen, dvs en total motsats till den splittringen som Bosse Johansson pratade om i början av mötet. Det fanns inga spår av självkritik hos Alcén. Han pratade också lite om dynamiken i den nya ledarstaben där Masken är den som ska ligga närmast spelarna (tydligen inte Molin, trots att han varit spelarutvecklare de senaste åren) och menade att han får mycket gratis när han ger spelarna tips pga sina meriter. Själv är jag tveksam till om dagens spelare har en aning om hans spelarkarriär, de måste ju vara alldeles för unga för att komma ihåg den.

Grahms ord innehöll inte heller några spår av självkritik. Tvärtom svingade hon mot supportrarna. Hon påstod att hon försöker ta in svenska spelare, men att flera kan ha tackat nej på grund av Brynässupportarnas negativa kommentarer om damverksamheten i sociala medier (så uppfattade jag det hon sa, någon annan som uppfattade annorlunda?). Inte minst med tanke på Brynäs nuvarande situation var det ju väldigt anmärkningsvärt att självkritiken uteblev och att man svingade mot de egna supportrarna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Kom väl inga direkta nyheter eller nåt som vi inte hört innan. Men tydligen så betalar vi iaf ingen lön längre till Manner, hur ska vi klara oss med bara en tränaruppsättning på lönelistan haha.
Men annars kan man väl säga att det var 4-5 personer i chatten som inte gjorde annat än spy galla och det förstörde ju upplevelsen lite.
Kommentera