Brynäs IF

722787 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2527374

Sv: A propósito de nada
Peja: ”
Nu lät det som att Grahm skyllde bommade damrekryteringar på supportrarnas tongångar på sociala medier.”

1) Titta bara på de senaste timmarnas gnälliga kommentarer här på HS.
2) Kommer ihåg det allmäna gnället härinne mot Bengtzen - tror 75% härinne gnällde och några hatade.
3) Vi har bytt tränare, spelare, ledare och styrelse i tid och otid en längre tid nu - utan förbättring.

Jag börjar banne mig tro att det stora problemet med Brynäs sitter i en mycket stor och gnällig fan-base som inte tillåter tillfälliga nedgångar utan att kräva att tränare, SC o s v avgår genast.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Vad exakt var det Grahm sa igår?

Blir lite missvisande om hon ska få kritik utan att skriva för vad hon kritiseras.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62:
"Jag börjar banne mig tro att det stora problemet med Brynäs sitter i en mycket stor och gnällig fan-base som inte tillåter tillfälliga nedgångar utan att kräva att tränare, SC o s v avgår genast."

Fan, jag trodde det hängde på kassa resultat och felrekryteringar. Dacke som sportdirektör, Campese, PA... som exempel.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Problemet är väl egentligen inte att det gnälls just den här säsongen. Problemet är väl snarare att det har gnällts för länge om vad felet i föreningen är (för mycket "hjärta för klubben") och inte en jävel i föreningen, främst dom i toppen, har självinsikt eller innovativt tänkande (kompetent, hungrigt folk utifrån) för fem öre.

Brynäs är alldeles för toppstyrt och personer i ledande positioner är uppväxta med Brynäs framgångar genom historien och tror att allt går att lösa internt, för vi var ju bra förut när vi hade spelare med klubbhjärta.

Föreningen måste släppa det som har varit och börja tänka och jobba som en modern idrottsförining. Hämta lite inspiration utifrån, titta på andra sporter!

Vad är det som gör Malmö FF till en dominant i svensk fotboll? Hur styrs dom? Hur fungerar den dagliga verksamheten? Varför har Frölunda varit ett topplag i över 20 år? Vad gör Frölunda som inte vi gör? Titta på framgångsrika föreningar, det behöver inte vara just ishockey man kan jämföra med.

Man måste lyfta blicken utanför Gästrikland någon jävla gång och våga förändra, på riktigt. Inte med några avdankade lirare varenda jävla gång. Det har provats med konsulter en gång och det sket sig rejält, vad säger att ett par nya konsulter inte kan lyckas?

Brynäs fanbase är nog gnälligast i landet, men det är ju för att vi blir galna på att dom inte får ordning på föreningen någon gång. Gör man ett ordentligt jobb från början så kommer den negativa spiralen så småningom vändas till en positiv spiral. Sen att vissa supportrar skriker på avgångar efter varje förlust kommer man aldrig ifrån, vissa är funtade på ett visst vis bara.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Det är inte omöjligt att Grahm har rätt i sitt svingande mot supportrarna, men jag eftersträvar bättre fingertoppkänsla. Första medlemsträffen efter den första degraderingen någonsin i SHL borde man som en av de sportsligt ansvariga vara ödmjuk och självkritisk istället för att svinga mot de egna supportrarna. Hon gör det inte lätt att sympatisera med henne.

Sen borde man nog stänga kommentarsfunktionen om man överlag ser kommentarerna som belastningar snarare än tillgångar.
Kommentera