Brynäs IF

722862 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2527390

Sv: A propósito de nada
Silfver: Det absolut största problemet tycker jag dock är att Brynäs inte haft en smart, kunnig och stark visionär på årtionden som styrt föreningen framför allt sportsligt. (”gett klubben en identitet”, ”en röd tråd” o s v).

Sedan är vi en stor otålig fan-base som tvingar fram panikbeslut gång på gång i dåliga tider - d v s sedan länge - numera. Som tyvärr därmed sänker klubben ytterligare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Jo fast låter inte det mer som nostalgi och svunna tider? Hellmans och Pollenkungens dagar kommer inte åter. Problemet är väl att vi haft styrelser som inte haft insikt eller kompetens att förstå att den röda tråden saknats och att sporten kunnat jobba mer eller mindre ad hoc. Därmed har de heller inte kunnat ställa krav. Är det inte det som valberedningen nu kommit fram till?
Det är som i vilken org som helst där ledningen varje år föredrar för styrelsen hur man jobbar på kort och lång sikt. Sen måste hela tiden ”den röda tråden” uppdateras utifrån förutsättningarna (t.ex. Brynäsmodellen känns utdaterad) och då måste styrelsen ha kompetens att ställa rätt frågor och krav.
Hockeyn är trots allt kärnverksamheten vilket med några undantag varit svårt att utläsa, det har nästan blivit en regional cv tick in the box tävling istället.
Kommentera