Brynäs IF

722767 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2527445

Sv: A propósito de nada
KulaShaker: jo jag håller med. Men även om medlemmar är viktiga så är Brynäs främst en arbetsgivare och Svedman VD. Så även om Svedman är kritisk till JA så skulle han näppeligen gå ut med detta offentligt under ett medlemsmöte.

Jag får intrycket av att JA inte är Svedmans favorit. Men han har ett ansvar som arbetsgivare, han tror också på kontinuitet. Så jag tror att JA pga dessa samt ekonomiska anledningar behåller JA tills vidare. Han får sina fyra år, kanske tre beroende på hur det går 23/24.

Lösningen är till stor del kontinuitet. Svedman pratade om att man tappat identiteten pga av alla byten av ordförande, KD, SC, tränare osv och jag håller med fullständigt.

Har skrivit det tidigare, men kan man skapa en stark identitet och ett självförtroende i organisationen så ska det inte spela lika stor roll vilka som är anställda på olika positioner. Men man kan bara nå dit genom kontinuitet i det läge vi är nu. Problemet är att de ledare som kommit och gått successivt suddat ut identiteten, små ändringar med varje ledare som kommit och sedan gått och kvar blir ett blankt papper.

Därför tror jag faktiskt att kontinuiteten är viktigare än rätt person på rätt plats, just nu åtminstone. Återigen, förutsatt att det inte är totala stolpskott som ledare och så illa är det faktiskt inte.
Kommentera