Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2533202

Sv: A propósito de nada
Peja: Nu vet jag inte kontraktsläget men vore inte Myrenberg ett intressantare alternativ än Bohm? Alternativt Victor Persson då beroende på skadeläge. Att sen få in Billins eller Styf (om Modo går upp och inte lyfter upp honom) som mer tvåvägsback vore spännande.
Istället för Bohm kan vi väl lika gärna ta hem Mylläri för en andra runda. Att en spelare med den storleken och typen behövs känns iofs självklart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfver: Ja, på backsidan ska man ju ha in 3 till spelare.

Tänker att det borde bli:
1) En etablerad tvåvägsspelare typ Elliott, Billins etc. Skulle med fördel kunna paras ihop med Lindstein. Elliott vore nog mitt förstaval, tycker att han har höjt sig rejält för Djurgården ju viktigare matcherna blir och hans högerfattning skulle kunna bli ännu viktigare i PP om Kinnvall drar på sig skador.
2) En etablerad defensiv back med tyngd. Typ Bohm, Beaudoin etc.
3) En utfyllnadsback som konkurrerar om den sista backplatsen med Johanesson. Fröland, Karlström etc vore bra alternativ.

Victor Persson och Anton Olsson (som kanske bryter med Skellefteå) är också intressanta, men svårt att hitta perfekta roller åt dessa. Samtidigt ska man komma ihåg att Johanesson bara har spelat seniorhockey i div1 och kanske borde man utgå från att han börjar som 7:e-back.
Kommentera