Brynäs IF

722800 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2539448

Sv: A propósito de nada
JawKee: Inställningen var det inget fel på, däremot skridskoåkningen. Sen att han var barnvakt i fjärdekedjan halva säsongen hjälpte ju inte hans case direkt heller. Dock var han en jävel på att vinna tekningar och han är såklart godkänd utifrån föresättningarna han gavs.

Det jag menade var att Finland borde ha bättre centrar att ta in, tills jag begrundade vilka centrar Finland faktiskt har att tillgå. Typ alla som är bra spelar fortfarande slutspel i NHL, så det förklarade rätt bra varför Björninen var med i truppen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Björninen är fortfarande en bra spelare. Det han inte har i skridskoåkningen har han i andra delar. Han och Scott var genomgående våra bästa forwards hela säsongen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Folk tjatar om den där jävla skridskoåkningen, trots det så fick han mer uträttat än typ 90% av Brynäs alla skridskovirtuoser.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Björninen hade aldrig platsat i Sveriges trupp. Inte minst spelare som Larsson och Lander hade jag valt före honom alla dagar i veckan.

Finland verkar satsa på ungefär samma stomme år efter år och komplettera med lite olika spelare. Både Björninen och Friman har gjort det bra som slagit sig in i den stommen.
Kommentera