Brynäs IF

722767 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2540651

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Det kanske är som Gällstedt är inne på i podden. Att en del unga spelare får börja längre ner i hierarkin och därefter arbeta sig uppåt.

Det är inte säkert att en spelare som Ljungkrantz accepterar de villkoren, särskilt inte om han får andra löften av andra allsvenska klubbar. Om jag ska spekulera lite.

Med tanke på att Alcén nyligen skrev nytt SHL-kontrakt med Ljungkrantz så vore det märkligt om man tvekar på hans långsiktiga potential.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Känns som två skolor där. Den gamla, börja i botten och jobba sig upp och den nya, utnyttja individens färdigheter på bästa sätt.
Vet en offensivt skicklig junior vars J18 elit lag tillämpade den gamla skolan och han fick kriga i 3e/4e. Han bytte till ett lag i samma serie som tillämpade den nya skolan och gjorde mest mål av alla. Den gamla skolan borde iofs i teorin ge mer mångfacetterade spelare. Lite som när våra offensiva SHL stjärnor flyttar till NHL och förvandlas till duktiga defensiva spelare då deras offensiva skills inte räcker till i konkurrensen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lyssnade precis på veckans Rinkside och de var väl inte helt sålda på Brynäs hemvävarfilosofi gällande tränarna. Jag gillar det jag hört av Gällstedt hittills, men vi får väl se.

Det nämns hela tiden av spelarna att "det blir en tuff utmaning" osv. Men jag kan inte låta bli att känna att det mest är något som sägs, något intalat, förstår de verkligen att detta kommer bli något helt annat?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Rödin är med och tränar på isen för första gången sedan fotskadan.
Kommentera