Brynäs IF

722795 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2541909

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag är inte lika säker på den saken. Sedan höftproblemen har han haft det tufft i Anaheim. Men det är klart att han kan racka upp poäng i PP som playmaker och med sitt skott. Men han är inte alls lika snabb längre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blå grottan:

Det var väl lite det jag syftade på i mitt inlägg, dvs har han tvingats ta en defensiv roll och bli en tydligare rollspelare p.g.a. skador eller handlar det om politik från anaheims sida där yngre draftprospects gått före.

Att bara ta på sig Brynäs-tröjan kommer förmodligen höja hans produktion, därav jämförelsen med kruger som verkar älska att representera dif och stortrivas i rollen som den tydliga härföraren.

Finns trots allt spetsspelare i ligan som hankat sig fram med ett bra skott (läs olle liss) addera smartness och tydliga ledaregenskaper så förstår man ju att det är en nobrainer.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Krüger i DIF, en spelare som inte heller är särskilt snabb, snittade nästan en poäng per match i år i HA, så jag är övertygad om att Jakob kommer göra det också. Speciellt när man har i åtanke att Krüger alltid varit en defensivt skolad center som aldrig gjort över 30 poäng i NHL, medan Silfverberg har 4 st säsonger med över 20 mål och har ett högre poängsnitt totalt. Sen är ju Jakob en mer utpräglad offensiv spelare i grunden än Krüger, även om han fått en mer defensiv roll på senare år.

Andra exempel: Johan Persson i Mora gjorde 53 poäng på 51 matcher. Fan, till och med Olle Liss snittar nästan ett poäng per match i HA. Jag vägrar tro att Silfverberg skulle vara sämre än dessa tre ovan nämnda herrar, även om det inte är 2012-Silfverberg som kommer hem.
Kommentera