Brynäs IF

722787 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2545069

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Egentligen irrelevant om hon är SD eller inte, det är andra aspekter som är viktiga. Som Sverige ser ut så finns det många partier som bör skämmas. Däremot dåligt för Brynäs ur marknadssynpunkt att ha en från SD.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: Såklart spelar det roll att hon är SD. Hur mycket negativa skriverier tror du detta kommer rendera i? Hur länge ska det skrattas åt Brynäs i media?

Men okej, vi ponerar att politisk tillhörighet inte spelar någon som helst roll.
Du har Conny, valberedningens ordförande. Conny har stor insyn i föreningen och vet vilka saker som funkar och vilka som inte funkar.

Sen har du Camilla, en kommunpolitiker (bara det är en hemsk tanke) som inte har någon aning om hur något funkar i Brynäs och som redan är ute och pratar om att lägga ned saker och kapa kostnader, utan att ha insyn. Att hon redan vill förändra utan kunskap får i alla fall mina varningsklockor att ringa.

Jag hoppas till syvende och sist att det kommer in ytterligare någon nominering som känns lite mer nykter och rättvis än valberedningens ordförande vs kvinnan som representerar vi och dom. Gärna utan politisk bakgrund och någon som har stor kunskap hur en förening/företag ska skötas.
Kommentera