Brynäs IF

722800 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2545934

Sv: A propósito de nada
Peja: Absolut kan det vara så. Samtidigt har du Edwin van der Sar som gick från Fulham till Manchester United och var en av världens bästa målvakter under en lång tid.

Andren har dock vunnit SM-guld, så den där pressen och nivån har han ju uppenbarligen klarat förut. Andren har aldrig gjort en dålig säsong i HA, och med stark säsong i ryggen så jag känner mig relativt säker på att han kommer vara med i toppen när vi summerar säsongen. Jag håller dock Lindbäck som seriens bästa målvakt inför säsongsstart. Den som lever får se hur det faller ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Ja, Andrén var bra när de vann SM-guld, men de hade också ett fullständigt överlägset lag som kanske var det bästa svenska laget i modern tid med Elias Pettersson i spetsen.

När Andrén fick mer förtroende årena efter slutspelssuccén växte han inte med förtroendet, tvärtom blev han sämre. Och ja, laget var också sämre än tidigare. Då förlängdes inte hans kontrakt och han skrev på för Brynäs.

Andrén skulle kunna göra succé, men han skulle också kunna bli utkonkurrerad av Hävelid. Det blir intressant att följa, hoppas det går bra för honom, men ett säkert kort är han inte.
Kommentera