Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2545941

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Vilket jädra lag Färjestad håller på att bygga. De har alltså värvat Jonas Johansson, Carl Dahlström, Magnus Nygren, Joel Kellman och David Tomasek.

Just nu har de 8 backar men Mikael Wikstrand verkar fortfarand rehaba. Om han kommer tillbaka kanske det vore läge för Mattias Göransson att röra på sig. Kanske inte vore helt fel för honom att kliva ner i Hockeyallsvenskan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tycker detta Färjestad för det mesta har en tendens att både internt och utifrån överskattas. Sällan ett topplag numera i grundserien. Sen fick de till det i slutspelet -22. De har en kaxig självbild som det alltid är skönt när den tas ned...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Frölunda har också värvat bra, Örebro ser riktigt bra ut, Rögle ser bra ut och även Luleå. Sedan är det SAIK och Växjö som alltid är farliga. Sedan har vi Leksand och Timrå som också bör utmana. HV bättre än i fjol och IKO överraskar ju alltid. Riktigt tight!

På något sätt lite skönt att slippa noja över vilka räddningsplankor som finns... Ska bli intressant att följa just bottenstriden i SHL nästa säsong. Bör väl bli MoDo, Malmö och LHC i botten.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: FBK tappar ju dock Lennström och det är ju inget litet tapp. Var länge sedan man såg Dahlström men svårt att se att han är på samma nivå. Nygren är det definitivt inte.

Men annars håller jag med, Wallin bygger ett imponerande lag. Ska bli roligt att se JJ i Sverige igen. Synd att han inte bara skrev 1 års kontrakt
Kommentera