Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2548433

Sv: A propósito de nada
Davey85: Något att diskutera: Niemelä bryter med Kärpät. Hade hemskt gärna sett honom som vår defensiva back som eftersöks, hur realistisk värvning är han tror ni?

Tycker inte han gjorde bort sig på något sätt förra säsongen. Han skulle troligtvis vara en stabil defensiv pjäs för oss i HA vill jag tro.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: inte helt orealistiskt, snarare realistiskt. Han var väl inte så imponerade att SHL-lagen direkt står på kö och t.ex. Modo lär väl vilja spetsa mer än så. Är väl typen vi letar efter.

Minns även denna kommentar från JA i april när spelarna tackades av:
”– Vi tackar dom för deras tid i Brynäs. I några av fallen är inte möjligheterna helt uteslutna och alla dörrar är inte helt stängda.”

Då var det Jussi Olkinuora, David Sklenicka, Niklas Friman, Mikko Niemelä, Tom Hedberg, Hannes Björninen, Oscar Eklind, Nick Olesen, Dmytro Timashov, Oula Palve, William Strömgren och Samuel Johannesson som lämnade och ingen annan är väl särskilt trolig att återvända…

Nä, det låter som vår defensiva back. Fredagsvärvning..?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Inte så förvånande att Niemelä bryter med Kärpät. Om man blir utlånad som 30+are har man trots allt ingen framtid i klubben. Skulle gärna se honom i Brynäs igen om han är beredd att komma tillbaka och spela för en rimlig lön, men oklart hur han ställer sig till Hockeyallsvenskan och att Mannerlöst Brynäs.
Kommentera