Brynäs IF

723274 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2550370

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Samtidigt spelade Nilsson 3 matcher i Frölunda medan Nordh spelade 10 i Brynäs. Tänker att kontinuiteten att träna & spela fler matcher med Shl-lag påverkar spelet i j20. Alltså, det blir svårare för Nordh att samspela med hela j20 laget när han är upp och kör med shl-laget lite oftare än vad ex Nilsson gjorde.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Attila: Där tror jag att du är ute och cyklar.
Jag tror det mer handlar om vad de har för potential. Dover är rätt tidigt i sim utveckling fysiskt och man tänker nog att Noah kan hinna ikapp och förbi. Man kan göra bedömning att Dover inte har någon extra växel. Exempelvis så är den J20-spelare som gjort flest poäng i MoDo någon säsong fast i allsvenskan där han kuskar runt, för han hade inte någon extra växel. Han har varit hos oss, Löven, AIK och Almtuna...

Men att man flyttas upp och ned lite i A-laget påverkar inte poängskörden avsevärt.

Och, jag är inte särskilt imponerad av Dover Nilsson. Tycker han är stor och stark och har säkert gjort mycket poäng tack vare det, men det krävs så mycket mer på seniornivå. Man måste helst ha ett "vapen". Ett ruskigt skott, fantastisk teknik, grymt spelsinne eller väldigt bra skridskoåkning. Det brukar inte räcka med att inte har några större svagheter om man ska gå långt. Man måste sticka ut på något.
Kommentera