Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2550461

Sv: A propósito de nada
Aaaa: bottenlagen, som Arizona, Anaheim och Chicago försöker ju nå lönegolvet (hur konstigt det än låter). Chicago gav alltså precis Corey Perry, 38 år, 4m$ för ett år. Han har haft 1m$ de senaste två åren. Det är ett märkligt spel utanför isen…

Så även om Silfverberg rent teoretiskt de nästkommande timmarna kan bli utköpt så finns det tyvärr inget som talar för det :/
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Jag sitter här på kvällskvisten och funderar lite på kommande säsong. Jag har en spännande/idiotisk tanke, Linus Ölund är ju ingen vidare tekare. Borde det inte gå att skola om honom till ytterforward och sätta Greg på tredjecentern? Greg vinner betydligt fler tekningar och som alla vet, vinner man tekningarna behåller man pucken inom laget.

Nu när jag djupdykt i tekningsstatistik så kan jag lika gärna "presentera" sifforrna för våra föregående och kommande centrar, alla siffror är från förra säsongen:

Jakob Blomqvist: 57.45%
Hannes Björninen: 54.60%
Johan Larsson: 53.79%
Greg Scott: 53.75%
Linus Ölund: 48.18%
Oula Palve: 46.97%
Oscar Birgersson: 45.71%
Tyler Vesel: 44.38% (Vesel hade 53.75% på 52 matcher senaste säsongen i HA)
Oliver Tärnström: 40% (i Tingsryd, endast 7 matcher, oklart hur mycket center han spelade)
Anton Ohlsson: 28.57% (endast tre matcher)

Slänger med en bild på topp 10 i HA förra säsongen också för skojs skull. (tekningsstatistiken är längst till höger).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Varför skulle egentligen Ducks kicka Silfverberg? Han är ju en okej rollspelare och säkert en bra veteran att ha i gruppen, särskilt med tanke på att de gick all-in på Leo Carlsson i draften. Man kan anta att de kommer att plocka över Carlsson omedelbart och Silfverberg skulle kunna hjälpa honom att acklimatisera sig både på och utanför isen.
Kommentera