Brynäs IF

722771 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2558899

Sv: A propósito de nada
Treklövern1912: Vi har ju Billins på väg in. Rätt övertygad om att Alcén kommer värva en back under säsongen om det visar sig att inte Larsen och Johannesson håller måttet.

Men att börja ropa efter nya spelare när vi spelat en ”riktig” försäsongsmatch känns panikartat.. Vi lär väl åtminstone låta det gå några omgångar av serien först..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Något annat än seger i alla försäsongsmatcher, 52 segrar i grundserien och 12 i slutspelet, OS-guld, SM-guld och Lord Stanleys pokal är inte acceptabelt på detta forum.

Helst ska man vinna med tvåsiffrigt varje match också, men tennissiffror kan accepteras mot tänkta toppkonkurrenter.

Att sätta grundspelet och spela ihop ett nytt lag ska ju vara klart vid det här laget. Det begriper väl vem som helst?

Jag vet att jag inte bidrar med något produktivt till diskussionen, men kan vi ge laget en 10-15 matcher och se hur det fungerar i seriespelet, när spelarna lärt känna varandra ordentligt och börjat utforska kemin sinsemellan, till fullo fattat vilken hockey Gälla vill spela, osv, innan vi börjar skrika om nyförvärv? Vi har förlorat på straffar mot Karlskoga/Bofors, i en vänskapsmatch.

Gälla har indikerat att det var uselt spelat och vill se ett bättre spel i nästa match. Spelarna är säkerligen införstådda med att det inte var en acceptabel insats. Är det ingen härinne som haft en dålig dag på jobbet någon gång, eller är det världsklass varje dag?

Ta det lugnt och andas lite. Se länk nedan.
Kommentera