Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2560144

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Glöm inte att Videll var ligans kanske bästa spelare och verkligen ledde en lina ifjol och att Dyk också är en offensiv spets. Med den spetsen kommer SSK att bli betydligt svårare att nolla. Om du tänker ett kompakt fysiskt lag med några få (men riktigt bra) offensiva spetsar, tror de kan bli svåra att ha att göra med, men det krävs ju att framförallt Videll kan spela.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ”Glöm inte att Videll var ligans kanske bästa spelare och verkligen ledde en lina ifjol och att Dyk också är en offensiv spets.”

Videll är 38 år och kommer från en allvarlig skada. Det behöver ju inte betyda något, men värt att ha i åtanke. Dyk tycker jag är svårbedömd, han hade ett par riktigt bra säsonger för 4-5 år sedan. Förmodligen kan han leverera rejält i HA, men jag skulle inte se det som en självklarhet.

Vi var klasser bättre än SSK igår. Kan vi få bort slarvet stundtals och med Scott och Billins på väg in ser det riktigt bra ut. Men bredden oroar så klart, en tunn backsida med ett par spelare med tung skadehistorik känns inte bra.

Likadant på forwardsidan, får vi ett par skador på topp6 så är det genast väldigt trubbigt. Men som jag sagt tidigare, jag tror att Alcén kommer fylla på under säsongen beroende på hur det ser ut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Du menar Dyk som kommer med tre svaga säsonger i Liiga, som dessutom börjar denna säsongen med en fortsatt skada? Hade Dyk värvats till Brynäs hade du nog vart igång och gnällt om det med.
Kommentera