Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2562190

Sv: A propósito de nada
Gällstedt är i alla fall inte sparsam med kritiken efter denna svaga insatsen. Tycker att det är inställningsfråga, att vi inte är förberedda på Almtunas spel även om de snackat om det och även att det brister en del i hemjobbet.

Alltså...Sån här skit borde inte ens vara ett problem, om laget inte är beredda på hårt jobb och är revanschsugna efter en degradering till HA, när fan är de taggade då?

Försäsong i all ära, men jag blir förbannad på att jämt höra sånt här.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: Jag vill egentligen inte försvara den bleka inställningen men då jag spelat elitfotboll i flera lag så är jag säker att detta är ett problem alla lag och tränare brottas under försäsongen. Även i hockey.

Det betyder inte att hela laget inte är påkopplade till 100 % utan mer att det finns individer i laget som inte har rätt inställning till match och då påverkar det så klart hela laget.

Skulle man intervjua alla tränare där deras lag förlorat under försäsongen så är just inställning en av de vanligaste förklaringarna till varför det blev förlust.

Man vill inte se eller höra sånt från sitt eget lag, men det är tyvärr en realitet hos oss också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: absolut, men det är ju när det blir efter varannan eller var tredje match dessa ursäkter blir tröttsamma. Vi har hört det från Manner i två år, men detta var Gällstedts första (troligtvis inte sista men förhoppningsvis en av få)
Kommentera