Brynäs IF

722808 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2562207

Sv: A propósito de nada
Gunderson: Det är nog tredje- och fjärdekedjan som oroat mig mest under den här försäsongen. Det är för många spelare som inte håller måttet där. Förhoppningsvis kan de utvecklas under säsongen, men tror att man kommer behöva värva. Tror att Ölund behöver en bättre omgivning för att lyckas, vore synd om man inte lyckas få ut hans offensiva kvalitéer.

Sen kanske man inte kan dra hur stora slutsatser som helst av en försäsong, men just spelarna längre ner i hierarkin har ju mer att bevisa än de etablerade stjärnorna och brukar relativt sett vara mer framträdande under försäsongen just eftersom de har mer att bevisa och är mer motiverade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ” Det är nog tredje- och fjärdekedjan som oroat mig mest under den här försäsongen. Det är för många spelare som inte håller måttet där.”

Ölund och Blomman anser jag till viss del är ursäktade då de spelar med oerhört svaga vingar. Det är tydligt att Lindblom inte håller på den här nivån. Han kunde ”briljera” mot Hudik och under svarta mot vita.. Det blir bra när Scott tar han plats, det borde lyfta den kedjan. Även om jag tycker Tärnström varit mer än lovligt blek hittills, känns som han trampar vatten.

4:e är lite av en ”lost cause”. Den kommer nog se ut ungefär som nu, så länge inte Ohlsson får en fantastisk utveckling. Kvist är Kvist, vi vet vad vi får, varken mer eller mindre. Blomman går nog att få ut mer av med bättre omgivning, så jag hoppas verkligen att Alcén har en påse pengar att värva ett par ”gritty”, erfarna spelare under säsongens gång.

SHL lagen kommer så klart också värva under resans gång och då borde någon sådan spelare hamna utanför truppen och vara missnöjd.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja våra unga spelare har inte övertygat. De bidrar till försvagningen av botten 6. Scott in, tack för det. Sen är det upptill bevis för Nordh, som är den jag tror får chansen. Levererar han inte enligt förväntan bör man värva en elak jävel till 4.e… Vi ska ha tålamod med spelare säger någon. Nej, säger jag. Har vi ambitioner att gå upp ska kraven vara högt ställda… Vi har inte tid att spela in juniorer en halv säsong…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:
Snart dags för tävlingsmatcher där vi får se vilka som är av rätta Brynäsvirket! Till SHL!
Kommentera