Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2567757

Sv: A propósito de nada
Pigalle: När man så tydligt har sagt att man vill spela utomlands, och fortfarande säger att man vill spela utomlands, då ska man spela utomlands. Det är min spontana tanke.

Ska man spela i Brynäs så ska man göra det för att man vill spela i Brynäs. Inte ha det som ett andrahandsval när inget annat erbjudande dyker upp.

Wänna är dock en bra spelare på den här nivån.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag håller delvis med och förstår såklart vad du menar. Men då är det väl bristande motivation du är rädd för om han väljer Brynäs (som andraval)?
Jag tror inte att det är något problem alls, jag tror inte alla som tillhör truppen idag hade Brynäs som sitt förstaalternativ. Men de kanske insåg sin plats i näringskedjan tidigare än Wännström :)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Klockrent! Det blir lite "Får inget kontrakt utomlands, då kan jag representera Brynäs". Alcen är på hal is igen
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Det är väl egentligen ingen skillnad mot alla ”vi får se vad som händer efter camperna”-spelare som fortfarande inte har skrivit på för någon klubb. Både Brodecki och Wännström är fortfarande klubblösa, likaså exempelvis Martin Bakos och Lance Bouma.
Kommentera