Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2572243

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: jag har köpt dessa argument ett antal gånger (tar på en klubba), men det är sällan man ser andra målvakter släppa dessa puckar från sådant avstånd ändå. Som jag tidigare sagt visas räddningar från sådan lägen sällan på highlights så svårt att analysera dessa styrningar. Likaså så ser man ofta målvakter (inklusive Lindbäck) kunna parera för en styrning närmare mål på reflex. Så bör man inte kunna förvänta sig att sådana styrningar på långskott och fri sikt ändå kan räddas i de flesta fall?

Jag har ingen aning om hur svårt det är, men ställer frågan eftersom det ser billigt ut och iaf jag sällan ser andra målvakter släppa liknande puckar. Utan att ironisera så KAN det ju vara så att Lindbäck haft en jädra otur, men jag känner ju spontant att jag tvivlar på oturliga styrningar utan snarare lite ofokus.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Hör vad du säger, och delar till viss del din mening.
Lindbäck stod för flertalet tavlor förra säsongen, inget snack.
Men det är viktigt att inte beblanda nya ingripanden med tidigare ingripanden varje gång det blir ett mål (syftar inte på dig specifikt).
Denna gången anser jag att han hade mer oflyt, snarare än att det var en ren tabbe. Men visst borde han kanske ha tagit pucken trots riktändringen, absolut.
Kommentera