Brynäs IF

723252 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2573669

Sv: A propósito de nada
Lira: förstår hur du tänker och gläds med båda. Bra match absolut.., men: EN match är EN match.

Vi får hoppas att dagens match startar en positiv trend för båda. MEN de har mycket att bevisa i mina (kritiska) hockey-ögon.

Som tidigare sagt: min åsikt baserad på denna och förra säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: "Vi får hoppas att dagens match startar en positiv trend för båda."

Jag vill påstå att vi redan trendar positivt. Tre segrar av tre möjliga och ett snitt på över 5.5 mål per match är väl en positiv trend om något? Kanske misstolkade något i det du sade, men jag tyckte det var värt att lyfta att det går väldigt bra på isen nu. Lindbäck har ett snitt på 2.27 insläppta per match. Det är mycket bra siffror i bägge ändar av isen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen:
Du har helt rätt, men vi måste nog ta en match i taget, utvärderingen totalt sett kommer ju som ett brev på posten 😅, men som du också säger, skönt ikväll 👍
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Haha ni är fan aldrig nöjd hur dom än spelar... vinst är vinst och var glad för det.. topp lag eller inte dom har sikte mot shl.. går bra nu och sen lite mindre bra.. en bra start på serien tycket jag.. vad ska dom göra för att vissa av er ska vara nöjd?? Just fan negativa jävla finns det alltid.. men som sakt resan har börjat på ett fint sett sen hur länge det håller i sig får vi se.. men dipp kommer det.. blir kul o läsa era kommentarer då...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: När nu Larsson och Scott är tillbaka mot Västervik så kommer/ska Kvist och Blomqvist ryka. Juniorkedjan ska få fortsätta ihop men med begränsad istid om det är jämnt.
Kommentera