Brynäs IF

723248 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2573695

Sv: A propósito de nada
Danne66: :” Det tragikomiska är, tror jag, att vi har ett bättre lag i år än förra. Tankar om det..?”

Eller kanske en bättre tränare…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skön seger idag och man ska väl inte klaga, men, den defensiva sidan måste stärkas. Lindbäck gjorde en bra match idag, några fina räddningar. Reduceringen ska han dock ta. Kollat på reprisen av målet och han har fri sikt samt står väl placerad när skottet kommer.

Vissa backar verkar bli stressade när motståndarna pressar högt och börjar drälla med puck, såg samma tendens i Västerås. Hoppas Alcén letar efter två stabila backar.

Vet att vissa inte tycker att man ska klaga när man vinner med 7-1. Men det är en jäkla klasskillnad mellan Mora, Björklöven och Djurgården. De misstag som funkar idag kommer att straffas mot dem.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Honken72: Jag tycker inte att det går att jämföra med förra säsongen. Nu har Brynäs antagligen högst spelarbudget i serien och har därför ett bättre spelarmaterial än nästan alla, eller kanske rent av alla andra. Då är det naturligt att man också får förutsättningar att bygga ett eget spel på ett helt annat sätt.

Sen hade inte Brynäs en skitbudget förra säsongen heller, men i jämförelse med nu var det en väldigt svag trupp gentemot konkurrenterna. Kvist gjorde fler poäng ikväll än vad han mäktade med på 52 matcher 22/23, det säger ganska mycket om skillnaden mellan serierna. Tror visserligen inte Kvist kommer göra 3 poäng i fler matcher den här säsongen, men det var ju en total omöjlighet för honom att göra det i SHL.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Honken72: möjligt men min känsla är att den som bär det största ansvaret för degraderingen är Alcen.

”Vevens” sorti är ett exempel..
Kommentera