Brynäs IF

722863 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2573744

Sv: A propósito de nada
Danne66: Kan aldrig tro att Brynäs har bättre lag nu än förra säsongen. Det är motståndet som är sämre än förra säsongen. Sedan kan man ju också fastställa att Rödin &Co aldrig köpte Manners ledarskap och spelidé. Därför spelar Brynäs inte längre i SHL. Tack för det Anton &Co. Nu får du ju vinna matcher i alla fall.👍
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Soggybottomboys: låter som du menar att det Rödin fel att vi spelar i HA???? Skojar du?? Vad var Manners spelidé? Hade vi isåfall spelare för den iden? Vi hade en defensiv förra året som var dålig! De andra lagen såg igenom Manners idé och sen hade han inte ngn plan B...
Vi hade en mv cirkus som var inte av denna värld...tunn trupp...en oprövad SC ..en förening i kaos..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Soggybottomboys: Jag tror vi har ett bättre lag och bättre balans oavsett liga.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Precis sett dagens match i efterhand. Det blev ju en riktig ”håll käften” seger till slut. Verkar dock lite som att Brynäs anammat Boorkens gamla klyscha att det svåraste som finns är att leda med 3-0..

Efter Vesels 3-0 mål är det som att hela laget tittar på varandra och säger ”vad gör vi nu då?”. Sen är Mora det bättre laget som sista 10 på 1:a. Där har Gälla lite att jobba på.

2:a perioden är jämn och mycket fram och tillbaka. Det är ju lustiga situationer som händer. Vad är sannolikheten att både Lindstein och Cukste ramlar och Mora kommer 2-0?.. Men där kom Limpan upp stort.

Sen domarnivån, hur kan man bara ta ut en person (Kopacka) när 2 personer står och gruffar? Sen Berras ”höga klubba”, jag backade 3 gånger i sändningen men den syns inte på TV bilderna iaf.

I 3:e så sätter Brynäs ner foten och det är bara ett lag på banan i stort sätt. Den som innan match hade tippat Kvist som 2-måls skytt är förmodligen miljonär nu.

Summa summarum, en gedigen insats där det märktes att man gått igenom misstagen från Västerås matchen. Än finns det saker att jobba på och så ska ju Larsson och Scott in i laget också. Det var länge sedan man mådde så här gott som Brynäsare…
Kommentera