Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2573757

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: håller med deta måste justeras det är inte rättvist. Samma med fallskärm nu har ju Brynäs nytta av den men alla borde få lika mycket.
50% av tv pengara borde gå till shl
25% Hockeyallsvenskan
Resterande 25% korde damhockeyn och div1 dela på.
Nu går nästan allt från Hockeyallsvenskan till shl.
Brynäs har garanterat mer tittare på Cmore än många shl lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Hockeyleksing: problemet är att varje liga förhandlar sitt eget avtal, HA förhandlade dåligt 2019 men då var även produkten betydligt sämre än nu. SHL förhandlade jäkligt bra… så det är ingen som säger ”SHL får 90% och HA får 10%”. Men nästa gång lär ju HA ha en helt annan sits (om inte SHL utökats till 16-18 lag och Brynäs, DIF M.fl spelar SHL).

Såg matchen med 40 min fördröjning igår så höll mig undan forumet. Men beröm till Lindbäck, riktigt fina ingripanden. Såg skärpt ut. Vill tillägga att min kritik är de billiga målen, han gör ofta många bra räddningar sett över en hel match, just därför det blir så jäkla surt att släppa in en del skitmål. Men igår såg det fint ut!

Rödin tycker jag var riktigt bra. Kvists 4-1 mål är sådant jag saknat i Brynäs länge, kul!! Kellehers passning bakom mål till 7-1 var magisk!

En sak som jag upplever skiljer sig från SHL är ju att våra misstag inte straffar sig, för många misstag görs… en annan sak är hur våra toppspelare bara går in och typ lyfter en klubba i anfallszon och tar tillbaka pucken, det ser löjligt lätt ut!

Riktigt kul att vinna matcher och se många mål! :D

Tråkigt att det är en hel vecka till nästa match…
Kommentera