Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2575802

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: ”Alltså, är det någon som är förvånad att HV71 går som skit? Montén är väl ändå den mest överskattade huvudtränaren vi haft i det här landet, någonsin? Vet inte vad Nubben tänkte när han tyckte att babyface Montén var rätt man för att föra en krisande klubb framåt mot en ljusare framtid. Finns det någon form av rättvisa så ryker Nubben den här gången också och inte bara Montén.”

Du sätter ord på exakt min känsla av HV/Nubben/Montén. Fuskbygge. Montén har väl aldrig haft någon som helst framgång? Om vi gnäller på kompisrekryteringar i Brynäs, titta då på HV…
Märkligt att man värvade Nubben, väldigt old school SC. Tidigt på säsongen, men inte förvånad att det ser ut som det gör.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox:

Monten är en hyvens kille privat, vi är uppväxta i samma stad " Borlänge " och jag brukar stöta på hans föräldrar när jag är ute och går, känner dom sedan vi var unga.

Tomas är 3 år yngre än mig,

Han har absolut ingen erfarenhet av att träna ett lag på denna nivån, det såg man även med juniorkronorna, jag tror tyvärr han får lämna snart om kräftgången fortsätter.

Han skall träna lag längre ner i serierna och få lite erfarenhet.
Kommentera