Brynäs IF

723248 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2578400

Sv: A propósito de nada
Jag förstår inte varför jag trodde att något skulle vara annorlunda i gärdesgårdenserien? Samma målvakt och samma trötta och mätta utespelare. Så jäkla sorgligt. Aldrig kan de steppa upp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Anders Berg:
Jag tycker ändå att mycket ser bättre ut i år. De spelare som stannat är ju ändå de som levererat med undantag för Lindbäck som fortfarande är tveksam som förstemålvakt i ett serievinnande lag. Kinnvall, Bertilsson, Rödin har väl varit riktigt bra. Larsson såg ju jättebra ut under försäsong och Kvist gör ju inte bort sig på den här nivån. De andra är ju nya och kan ju inte ha drabbats av nån Brynässjukdom än. Vi har ju vunnit alla matcher och kommer förmodligen leda serien när vi spelat lika många matcher som de andra.

Tycker PP börjar se bättre ut. Boxplay var riktigt bra idag tyckte jag (inget hockeyöga men sett alla hemmamatcher på plats i år). Publiken sluter upp och det verkar finnas en glädje i laget.

Skulle bli mycket förvånad om vi inte är etta eller tvåa när vi summerar säsongen. Sen är ju ett slutspel ovisst men alla lag måste ju kunna ha bättre och sämre perioder i matcher och under säsong.

Målvaktsfrågan blir ju viktig framöver men vi kommer ju vinna de flesta matcher även med Anders i mål så det finns ju åtminstone tid att fundera och eventuellt göra något åt det. Han var väl fyra-femma i ligan inför dagens match och kanske är det där nånstans han slutar när säsongen är slut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: Vi har 4 av 4 segrar och du kallar laget trött och mätt.
Dina inlägg, om något, är just precis trötta och mätta…
Kommentera