Brynäs IF

723257 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2578408

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Det här argumentet börjar redan bli tröttsamt, jag antar att vi lär höra det en del den här säsongen...

Ja, Brynäs har vunnit. Ja, det är bra. Men vi har också tappat 4-1 mot Västerås och 3-1 mot Västervik. Även det på dessa fyra matcher. Är det inte värt att diskutera?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: ”Ja, Brynäs har vunnit. Ja, det är bra. Men vi har också tappat 4-1 mot Västerås och 3-1 mot Västervik. Även det på dessa fyra matcher. Är det inte värt att diskutera?”

Givetvis värt att diskutera, men det är inte vad som sker. Det görs domedagsprofetior med 4 segrar i ryggen, vitt skilda saker.
Serielunken handlar inte om att spela bländande ishockey i omgång 4, det handlar om att plocka poäng.
Vi ska vara som bäst i omgång 52 + slutspel, 48 omgångar framåt. Spelet kommer blanda och ge. Förra matchen slog vi Mora med 7-1 som därefter nollade två av våra toppkonkurrenter.
Allt är inte perfekt, långt ifrån. Men nivån här inne är emellanåt helt uppåt väggarna i jämförelse med hur verkligheten ser ut.
”Losermentalitet” är ett återkommande begrepp i denna bok. Denna losermentalitet har aldrig varit mer påtaglig än när skribenter här inne lägger sig ner och gråter vid minsta möjliga poängtapp.
Vänj er!
Vi kommer inte vinna alla matcher, vi kommer torska mot skitlag, vi kommer inte spela klockren hockey alla matcher, det kommer vara tufft, men thats hockey!
Kommentera