Brynäs IF

723269 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2578412

Sv: A propósito de nada
Modo verkar f.ö gått och fått sig en vinnarkultur. Eller går de fortfarande på energin av att vara tillbaka? Piskade Frölunda idag och ligger 3a.

Jag tror de har kommit tillbaka till SHL på "rätt" sätt. Det tråkiga men kanske nödvändiga sättet för klubbar utan identitet och dålig självbild. De har fått genomlida ett antal år i HA men har under den tiden byggt upp en vinnarkultur där föreningen fått lära sig vad som krävs för att vara ett vinnande lag igen. Fått in lite positiva känslor och lärt sig vad en acceptabel lägstanivå är.

Se på HV. De var tillbaka året efter de åkte ur men något verkar fortfarande ruttet. Ångesten kanske är kvar från året de åkte ur? Ett bra år i HA kanske inte kan rädda en förening på lång sikt.

Matchen idag tycker jag visar att Brynäs fortfarande har stora, stora problem. De anpassar sig efter motståndet, sänker farten och begår rent amatörmässiga misstag. Sett till spelarna lagen emellan är det genant att tappa poäng mot dem.

Tråkigt nog tror jag Brynäs måste göra samma resa som Modo. Behöver bara se highlights från deras match idag för att se hur frånåkta Brynäs blivit.
Kommentera