Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2578763

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: "Men visst; alla får gärna skriva mer positiva saker - eller så här - skriv precis vad ni vill skriva, det är ju ett "diskussionsforum" och man måste ju inte gå in och läsa."

Konstigt då att man (oftast) ser dig och dina likasinnade bara när det har hänt något dåligt.
Då är det julafton.

Är det så oerhört svårt att berömma en bra insats?
Det är en befogad fråga?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Det har sett riktigt bra ut spelmässigt periodvis i matcherna. Det är självklart en kanonstart på säsongen och jag tror att laget verkligen försöker vara ödmjuka. Mycket positivt att ta med och vi kommer bli bättre också.

Jag tror dock att jag och många med mig redan räknar kallt med att vi kommer att komma topp 2-4 och spela slutspel men att där kommer vi att möta bättre motstånd och att det kommer bli av ännu större vikt att inte släppa in 4-5 mål per match eftersom vi troligtvis inte kommer att göra 5-6-7 mål i dessa matcher mot mer kvalificerat motstånd i mer betydelsefulla matcher.

Att dessa 4-5 mål vi släpper in delvis ser enkla ut är oroväckande för slutspelet. Det är nog en oro som baseras på förra årets målvaktsspel och eftersom det i mångt och mycket ser likadant ut nu redan efter 4 matcher så är det väl en del personer (inklusive mig själv) som målar fan på väggen redan nu.

Jag är självklart glad för den fina starten, men det finns helt klart en oro i att vissa puckar som trillar in ser en aning billiga ut. Vill inte stå där i mars/april och åka ut i första omgången pga individuella misstag. Det är nog den oron som många har och som kommer fram här på forumet. Rätt eller fel.
Kommentera