Brynäs IF

723300 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2581950

Sv: A propósito de nada
Har avvaktat att logga in här efter gårdagens match tills nu. Man visste ju att sågningarna och domedagsprofetiorna skulle hagla tätt, men herregud alltså… Vissa verkar bara ha 2 par glasögon, eller antingen är glaset fullt eller så är det tomt.

Antingen äger vi, kommer cruisa genom serien och leka hem SHL platsen. Eller så är vi så jävla klappkassa och sämst, vi ska skicka alla från Limpan till Gällstedt för det är så jävla kasst! Lite rim och reson tack…

Sen finns det ett fåtal nyanserade personer här inne, men dom är verkligen i minoritet. Som kan se att vi gjorde ett bottennapp igår, ingen spelare var godkänd och man kan inte bara ställa ut skridskorna, ”inte ens i HA”…

Man ska självklart kunna kritisera och ifrågasätta när prestationen är undermålig. Men när det bara hävs ur kräk och hat är det för låg nivå och blir fort tråkigt här inne.

Mina 2 cent..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Kritiken gentemot Lindbäck kan inte viftas bort med enstaka insatser eller en isolerad insats. Det är snarare en samlad bild av hans insatser under den här säsongsinledningen samt förra säsongen.

Jag tycker det verkar som om en del är nöjda med hans insatser så länge han inte gör tavlor. Det är en väldigt låg kravbild på en målvakt som man vill vinna ett slutspel med.
Kommentera