Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2590548

Sv: A propósito de nada
Danne66: "Vi har förutsättningarna."

Om man läser vissa kommentarer här på forumet så har vi absolut inte dom bästa förutsättningarna.
För ung målvakt, för gammal och slut målvakt, en för svag tredjelina dåligt försvarsspel, dåligt PP alldeles för många skador. sen enligt Axelsson är vi alldeles för bekväma, Jag hoppas jag inte glömt något men bra förutsättningar kan diskuteras.
Så det verkar vara ett underverk som kommer rädda oss om vi ska gå upp till SHL igen,
Så alla brynäsfans ner på knä och börja be till hockeygudarna så kanske vi vänder på detta prekära läge,
För trots allt detta så är vi tvåa i tabellen två poäng efter ledaren med en match mindre spelad.
;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: Angående målvakternas åldrar, så konstaterade Expressens Adam Johansson häromveckan att det bara finns två målvakter i den åldern som tagit lag till SHL. Det var en ung Jhonas Enroth med SSK och en 33-årig Andreas Hadelöv. De är alltså undantagen som bekräftar regeln, men Hadelöv var 3 år yngre än Lindbäck kommer vara när Brynäs eventuellt spelar allsvenska finaler.

Om Lindbäck står när Brynäs går upp kommer han alltså vara unikt gammal att göra detta, och Clara kommer vara den blott andra tonåringen som lyckas med bedriften.

Så jag menar nog trots allt att kritiken mot målvaktssidans åldersstruktur är befogad.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Tja, hade man varit mindre bekväma igår och tagit lite stryk genom att ställa sig i ansiktet på Voutilainen så hade det troligtvis blivit en vinst istället. 🤷‍♂️ Men i det långa loppet så kommer inget lag att ha någon chans mot Brynäs.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Ja men bara för att förutsättningarna finns betyder det ju inte per automatik att det fungerar. Hittills hackar det en del. Det hoppas jag rättas till snart.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Du glömde att nämna oron över Svedmans mattekunskaper och över Alcen och över nyordningen på parkeringen vid arenan och att KK inte är på plats, att damlaget snor resurser, att massmedia är snabba på att döma BIF när det sker oegentligheter mm.
Kommentera