Brynäs IF

722766 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2590665

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Samtidigt är det svårt att idiotförklara all kritik när en förening "utvecklas" som Brynäs gjort de senaste 10-20 åren. Personligen tror jag att Brynäs går miste av stora intäkter med sitt usla souvenirutbud. Man går alltid in i Brynässhopen med inställningen att köpa saker, men utbudet gör att man liktförbannat lämnar butiken utan att ha köpt något.

Publiksiffrorna är fantastiska den här säsongen. Med ett publiksnitt på 6914 personer är Brynäs fjärde bäst i Sverige, endast bakom Frölunda, Färjestad och Djurgården. Då har Djurgården både en större arena och bortalag från närområdet.

Detsamma kan man säga, men i negativ bemärkelse, om damlaget. Bara 170 personer såg dagens 8-0-kross mot AIK. Lunchrestaurangen har säkert fler besökare en vanlig vardag. Med tanke på hur mycket Brynäs egna och även lokalmedier pushar damlaget så tycker jag att det är ett anmärkningsvärt publikfiasko.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: damhockey..? Säger som komikern Bill Burr:
” were are all the feminists”😂😂
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Djurgårdens snitt är lite missvisande tack vare premiären (8094) och Globen-matchen (13250) också. DIF - Mora hade 4988, DIF - Västerås 4332 och sen 7226 mot SSK.
Kommentera