Brynäs IF

726305 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2593866

Sv: A propósito de nada
Går bra för ersson.....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skönt med vinst igår och det är jag riktigt nöjd med.
Men det satt långt inne och hade kunnat pendlat åt andra hållet med otur också.
Det borde finnas mycket utvecklingskapacitet kvar i laget från igår.
Rödin och kelleher slet som djur men kedjan har problem att komma in på mål då de etablerat tryck. Larsson är stark och viktig men för en nhl-spelare borde han kunna passa bättre. Indrasis försökte för mycket eller för lite. Saknade liksom fokus. Kopacka blev lidande i sitt spel.
Blommankedjan var faktiskt kassa sett över hela matchen. De är ändå viktiga i bp. Fjärdekedjan fick fast deras dito i offensiv zon och behövde inte testas defensivt speciellt tufft. Men deras spel är valpigt ännu.
Backlinjen är defensivt bättre mot i starten. Benn är en klippa. Berra var nog inte 100 procentig efter sjukdom. Johannesson var bra offensivt men sämst defensivt.
Lindbäck gör det bra då han står rätt men han är seg i förflyttningen ibland. Jag tyckte han kändes lite osäker emellanåt.
Bra bp.
Dåligt pp. Uppenbara upplägget med ett pass till spelare vid vänstra stolpen som ska slå pass till fri spelare vid högra stolpen var lättläst och ineffektiv. Rödinuppställningen var lika dålig att komma in på mål i fem mot fyra som fem mot fem och varför ska blomman in på mål. Han hade ju ett hyfsat skott förr. I brist på bättre fjärde forward så borde han få chansen att skjuta. Vi har Larsson och Indrasis som borde kunna ta kampen framför mål. Där saknas ölund och scott enormt mycket.

Det är härligt med ny match idag. Det är en alldeles för lång väntan från fredag till onsdag. Jag hoppas att utvecklingskapaciteten kickar in nu med en tät match i benen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stor chans att vi slipper Johan Persson i Mora i afton känns det som. Matchstraff efter en mindre fin huvudtackling igår.
Kommentera