Brynäs IF

722808 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2594516

Sv: A propósito de nada
Peja: Uppenbart att no 2 INTE håller för allsvenskan. Sen är det mycket svagt att Rödin, Larsson mfl inte presterar mer. Mycket snack o lite verkstad på Larsson
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sportnisse:
” Uppenbart att no 2 INTE håller för allsvenskan”

Att Johannesson inte håller ett skit defensivt såg man från början.

Sen den här jävla dump in och jaga puckjävlen funkar skitdåligt. Och när vi någon gång spelar oss över offensivt blå så fortsätter man inte utan stannar upp och slår puck ut på kant.

Nä skicka Johannesson, sen skicka minst en av slipsjävlarna så vi får in någon ny som kan spela in sig till iaf slutspelet.

Sen för fan så går det att ruska om i linorna så de som är hetast för kvällen får ner förtroende och istid.

Vad fan gör Miks på isen? Han är ju fan helt off. Kan knappt använda sin tyngd i spelet och gör inget förmycket. Och då var han fan hetare idag än i går.

Vi har inget slutspelslag när det blir tuffa kamper och murar framför mål som vi ska bräcka oss igenom.

Måste till bättre spel mot mål, mindre dumma dumppuckar och in med spelare som klarar ett slutspel- i alla linor och backpar om så behövs.
Löven, Nybro och Mora visar alla upp ett tuffare spel där de stängde ut oss efter sargerna. Troligen kunde de lita på sina slipsar.

Men den jävla struten till dirre ligger väl -27 mille back i prognosen redan så vi får nöja oss med att man är trygg i sina jävla beslut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sportnisse: Jamen alla backar är skadefria och Gällstedt väljer ändå att matcha Johanesson, trots hans uppenbara problem i egen zon. Så där tycker jag att det är Gällstedt snarare än Johanesson som bör kritiseras.

Rödins kedja är nog bäst i serien. Larssons kedja levererar främst i poweprlay, den kedjan får ofta problem på grund av Indrasis.
Kommentera