Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2596970

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: In med en ny huvudtränare,
Vi har HAs bästa lag men spelar som skit,
Vi är lättlästa försvaret är kaos ingen går på mål ingen står framför mål och skymmer deras målvakt osv osv
Det mest oroande är att det ser bara sämre och sämre ut för varje match,
Detta känns inte bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: Alltså jag kan skriva massor av elände från matchen, Indrasis, domare, kass 3 och 4-kedja men det ser vi ju alla.

Det jag varit inne på tidigare och som verkligen tåls att upprepa är den totala avsaknaden av spelsystem. Jag har fortfarande inte sett skymten av uppstyrt spel sedan försäsongen drog igång. Jag vet att vi inte ska vara som bäst nu utan i vår men det är nästan en gåta för mig hur man kan ha så bra lag och spela så dåligt.

Positiviststrutsarna kommer säker skriva ”det kommer”, ”ge det tid”, ”många nya spelare” osv. Men jag köper inte det. Många lag har fyllt på och har ruskigt mkt sämre lönebudget än oss. Känns som att vi återigen inte lyckas få till ett spel. Alla bara dumpar pucken och sen är det hönsgård i offensiven.

Vi ligger ju tvåa i serien tänker många. Visserligen men det är fortfarande med ett ruskigt dåligt grundspel. Våra stjärnor har också levererat poäng vilket sminkat grisen men när de inte levererar ser det ut som idag.

Jag har en teori som jag kört på sedan Rödin anslöt. Jag kallar den Rödin-teorin. Vi har varit katastrofala sedan han anslöt. Är Gällstedt stark nog att tygla en erkänt lynnig Anton? Som i denna match så har han ett otroligt dåligt kroppsspråk och agerar inte som en ledare. Det känns som han levererar när han är på humör och när han inte är det drar han med sig hela laget. Jag menar inte att Rödin är ensam ansvarig men bara min egen åsikt. Har Rödin köpt in på tränarnas tänk?

Brynäs i dagens status har inte en jävla chans att nå SHL. Jag hoppas Ölund och Scott snart är tillbaka och att man börjar sondera efter en till forward för övre halvan.

Ursäkta långt inlägg.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Det är väl kombon att JA inte ville/vågade peta Molin o Masken och att JA hoppades att laget skulle kunna vara mer eller mindre självspelande.
Tror man skulle behöva hitta någon yngre, energigivare i båset och pensionera Masken t.ex.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Ja det ser mycket mycket sämre ut. Tvivlar hårt på Gällstedt just nu.

Med laget man har på isen så ska det inte se ut så här. Vi har ju sett vilken förmåga som finns.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: inte ofta man håller med om att något måste ske när man ligger tvåa i tabellen med 2 (eller 3) poäng efter trots 2 färre matcher spelade. Men nog fan måste något ske snart? Det finns ju ingenting som pekar på att vi har några tankar kring hur vi ska spela. Dumpa puck och snurra i hörnen fungerar ju uppenbarligen sådär.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Helt rätt!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vet att man inte kan vinna 52 matcher men hemma mot Tingsryd fy fan. Hemma ska alltid vara vinst i denna serie
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Problemet är att ingen är bekväm att ta sig in i slottet och stöka. Dom enda två som brukar göra det är på skadelistan. Bara hoppas till högre makter att Ölund och Scott är tillbaka snart, för dom två är inte rädd för att få lite stryk framför kassen.

Håller med om att Gällstedts taktik verkar vara att spelarna bara ska ut och göra sin grej, mer än någon specifik spelidé. Tycker vi ska gå hårt för Kimby till nästa säsong, oavsett division. Hamnar han i DIF blir jag fan ledsen. Någon som minns hur långt kontrakt vi skrev med Gälla?
Kommentera