Brynäs IF

722759 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2596990

Sv: A propósito de nada
Ogillar generellt att gnälla vid förlust, för det går omöjligen att vinna 52 raka och det vore ju egentligen inte så jädra spännande sport då. Men håller med många, spelet är oroväckande oavsett om vi vinner eller förlorar (även om det känns mer motiverat att klaga på det vid förlust än vid vinst).

Håller dock inte med om att byta tränare. Det har vi gjort tillräckligt. Man får väl försöka ta hänsyn till att vi har nytt lag, nya ledare och i en ny serie och att det fortfarande är relativt tidigt i serien.

Men inom 10 omgångar eller så, så behöver vi nog se lite bättring i spelet.

Sedan tror jag på förstärkning, både på målvaktssidan och troligtvis en forward.

Hursomhelst, första två raka förlusterna, får se hur de svarar på detta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox:
Alltså det behövs inte förstärkas på utespelarfronten för det finns inget lag som besitter samma kvalitet som Brynäs gör. Absolut att det behövs en ny målis för Brynäs målisar är horribelt dåliga.
Det handlar om att Brynäs har inget eget spel, dat handlar mera om att de offensiva spelarna skall vinna matcher åt Brynäs.
Defensiven har varit extremt svajig och svaga hela säsongen med sjuka mängder av misstag, tappade puckar, misslyckade utspel osv..
ALLT detta är coachernas uppgift att rätta till och ön så länge har de inte bevisat att de klarar av det ......
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Kan tycka att spelet ska sitta fläckfritt om tio omgångar, inte bara en förbättring, med tanke på att mer än halva grundserien är spelad vid det laget. Det måste även värvas en förstemålvakt (vart fan man nu ska hitta en sån), en till stabil back och två forwards som konkurrerar på allvar.
Kommentera