Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2599521

Sv: A propósito de nada
Lemp: Jag ville bara ha igång en diskussion. Är Dichow bättre än våra målvakter, eller är han lika ojämn? Han kanske får sig ett lyft också och presterar som han gjorde i Kristianstad. Man vet inte om man inte provar.

Det är väl ganska givet att någon av våra målvakter kommer bli missnöjda, men det är samtidigt rätt enigt bland fansen att målvaktspositionen måste åtgärdas, så det är ju nästan ofrånkomligt att en av Limpan och Clara måste bytas ut. Samtidigt finns det ju andra målvakter lediga, Kaskisuo har nämnts tidigare bland annat. Dichow har väl haft lite liknande siffror som Kaskisuo hade i slutet av sin tid i Leksand.

Frågan är vad som är på öppna marknaden, förutom Dichow, och vad som kan komma att bli ledigt. Blir det sämre eller blir bättre på marknaden, den som lever får se? Tycker övriga SHL-lag har hyfsad stabilitet på målvaktsfronten, så det skulle vara om någon i utlandet behöver en ny utmaning.

Personligen tror jag Dichow hade suttit fint. Ingen x-faktor kanske, men stabilitet på målvaktspositionen tror jag absolut han kan bidra med. Lär vara otroligt revanschsugen efter två mindre bra säsonger i Frölunda och har som sagt gjort en bra säsong i HA förut.

Tror inte Alcén har börjat leta målvakt än och vill se mer av Limpan och Clara innan något händer.
Kommentera